49 milijuna pregleda: Snimka ove kravice izmamit će vam osmijeh na lice

Screenshot: TikTok

VLASNICA kravice Millie je na svom TikTok profilu @thehuskyfam podijelila snimku jutarnje rutine svoje ljubimice. Snimka je brzo postala viralna, a zasad ima preko 49 milijuna pregleda. 

Vlasnica je otkrila da je Millie prvih tjedan dana provela u kući sa svojim vlasnicima kako bi je mogli držati na oku jer se telad lako razboli. Kratka snimka prikazuje njihovo posljednje jutro koje su provele skupa, prije nego što je Millie prebačena u štalu. Millie je jutro započela uz kavu s vlasnicom i gledanje crtića, a zatim je otišla na doručak u štalu. Poslije doručka je bilo vrijeme za šetnju i istraživanje, nakon koje su uslijedili igranje i maženje. 

@thehuskyfam This was our morning routine for Millie’s first week with us, it was our last morning waking up together so I wanted to document how special it was. Calves can get sick really easy so I wanted to keep a close eye on her 24/7 during that time but she now sleeps with her friend in the barn, yes we’ve been keeping a little secret 🤫 #morning #routine #baby #cow ♬ Sunshine - WIRA

Snimka jutarnje rutine je osvojila srca milijuna korisnika TikToka. "Ne mogu vjerovati da ti se krava tako dobro uklapa u dekor kuće", "Danas sam saznao da želim tele", "U redu, zašto ja nemam tele u svom stanu" ,"Nisam znala da želim kravu sve dok nisam vidjela ovaj video", "Ovo je nešto najbolje i najslađe što sam ikad vidjela", samo su neki od komentara na video.