6 igračaka koje će zabaviti vašeg psa

Screenshot: YouTube

PONEKAD morate napraviti neki vrlo važan posao i nemate vremena za igru sa psom, a on vas je čekao čitavu "vječnost" da se vratite doma i zabavite se. Imate kuću punu gostiju, pun stol jela, a vaš ljubimac ima pogled "nisam jeo 13 godina - nahranite me! "

Vašim mukama nazire se kraj! Trenerica pasa Anna Jane Grossman odabrala je 6 igračaka koje mogu zabaviti vašeg psa neko duže vrijeme.

1. Kong

Kong je zapravo djed svih igračaka koje pas može žvakati i koje su gotovo neuništive. Ima ih raznih veličina i oblika te su također podijeljeni po bojama i snazi. Igračke Kong možete napuniti bilo kakvim poslasticama koje se mogu smrznuti. Takva igračka psa će zabaviti čak i nekoliko sati - ovisno o snalažljivosti i želji psa da dođe do svoje najdraže poslastice.

2. Bob-a-lot

Mali genijalni tuljac ima svu težinu na dnu, što mu omogućuje da se čitavo vrijeme ljulja. U Bob-a-lot možete staviti kompletan obrok ili poslastice. Kako se igračkica ljulja, tako se pas mora dodatno potruditi da bi došao do hrane.

3. Loptica za poslastice

Loptica je slična prethodnoj igrački, no ima samo jednu rupicu kroz koju umetnete poslastice koje ispadaju kada pas gura lopticu. I nakon što pojede sve, pas se dalje može zabavljati ovom super igračkicom.

4. Tug-a-Jug

Znate li koja je najdraža igra štencima ? Navlačenje i grizenje, pogotovo u fazi kada im rastu novi zubići. Ova igračka sastoji se od dvaju dijelova, spremnika za poslastice i užeta. Dok pas žvače i navlači uže, hrana ispada.

5. Waggle

Još jedna igračka u obliku kosti s rupicama u koju stavljate poslastice napravljena od izdržljive gume. Ovdje se rupice nalaze sa strane i hrana bi trebala ispadati samo kada pas drži igračku točno na sredini.

6. Dog Casino

Interaktivna slagalica za pse koja dolazi u raznim varijacijama. Od jednostavnijih puzzli do kompliciranijih. Napravljena je od plastike i drva, ima male ladice koje se otvaraju kada pas sa šapom dotakne kost. Za ovu igru je ipak potrebno malo raditi sa psom. No kada shvati, vrlo brzo mu više nećete trebati te će se sam zabaviti otvarajući ladice u nadi da će pronaći najfinije poslastice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.