Mini praščić Hamlet: Upoznajte novu neobičnu zvijezdu društvenih mreža

Foto: Instagram

AKO želite neobičnog kućnog ljubimca, mini praščić idealan je za vas.

Nekada davno, u svojoj vili na jezeru Como, slavni glumac George Clooney udomio je jednog praščića te tako popularizirao ove životinje kao kućne ljubimce.
 
 
2015. godine, jedna lijepa i neobična ljudska priča, također je povezana s jednim praščićem, a njezino ime je Hamlet.
 
Za nju smo saznali, a gdje drugdje, nego putem društvenih mreža, gdje ima svoj profil, a osim što je neuobičajeni kućni ljubimac, svojoj je vlasnici, koja boluje od epilepsije, doslovno spasila život, barem prema njezinim tvrdnjama.
 
 
"Epilepsija mi je dijagnosticirana na fakultetu. Tjedan dana nakon toga sam se udala, a tada sam imala svega 1-2 napada godišnje. Broj napada se zatim povećao na 8-10 na dan", započela je svoju priču ponosna vlasnica. S obzirom da je njezin suprug alergičan na pse i mačke, poželio joj je nabaviti nešto drugačijeg ljubimca, s kojim će i on moći dijeliti kućanstvo.
 
 
I tako je u kuću stigla Hamlet. "Nije me napuštala ni u najgorim danima i uvijek je spremna za igru i maženje", objasnila je kako joj je Hamlet spasila život. Zbog nje se počela baviti i fotografijom, a rezultat je Instagram profil, prepun preslatkih fotografija malenog praščića.
 
Hamlet_the_piggy ima 266 tisuća sljedbenika, a njezina popularnost raste iz dana u dan. 
 
Provjerite zašto.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.