Salon u Rusiji mačke pretvara u zmajeve, a pse u bumbare!

Foto: Screenshot Youtube

AKO želite da vaš ljubimac postane bumbar ili zmaj, ovo je pravo mjesto za vas.

Daria Gotz vlasnica je salona za ljubimce u Yekateringu u Rusiji, koji je najpoznatiji po tome što će, nakon tretmana u njemu, vašeg ljubimca pretvoriti u neku drugu životinju. Tako vaš pas može postati bumbar, a vaša mačka zmaj.
 
Mnogo polemike izazvalo je korištenje boja, kao štetnima za naše male krznene slatkiše. "Boje koje koristimo neće naštetiti vašem ljubimcu. Bojila su izrađena od prirodnih biljnih ekstrakata iz Koreje te zapravo imaju zdrav učinak za njihovo krzno", izjavila je vlasnica salona.
 
 
I dok su vlasnici oduševljeni novim izgledom svojih ljubimaca, neki ne dijele slične dojmove. "To bi moglo imati fatalne posljedice, jer proces bojenja  može biti vrlo stresan za njih. Također, mačke su vrlo pedantna bića, koja se odmah moraju očistiti, ukoliko neka neželjena tvar dospije u njihovo krzno. Tako vrlo lako može doći do toga da one progutaju boju. Naši ljubimci su živa bića, inteligentne i osjećajne životinje, dok bi im ovime mogli poslati krivu poruku, kao da su modni dodaci", otkrio je nepoznati izvor iz udruge Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals.
 
Što vi mislite o ovom trendu?