Saznajte što vas sve očekuje ovog vikenda na Sajmu kućnih ljubimaca

Foto: Press Foto 

POZIVAMO vas na drugi po redu Sajam kućnih ljubimaca.
 
Nakon odličnog prošlogodišnjeg, ove godine za vas je pripremljen još bolji, veći i bogatiji Sajam kućnih ljubimaca, koji se održava od 27.2.-1.3. u Westgateu od 9 do 21 sat.
 
Očekuje vas vrlo bogat program, iz kojeg izdvajamo neke od točaka: u petak u 13 sati će vojska pokazati svoj rad sa psima. U subotu u 11 sati će na pozornici nastupiti policija sa svojim psima, koji će pokazati vježbe napada, traženja droge i eksploziva. U nedjelju vas očekuju zabavne pseće plesne točke, mini natjecanja u spretnosti, hvatanje frizbija, modna revija i još mnogo toga. Organizatori pripremaju i veliku izložbu zmija, paukova i guštera. Posjetitelji će se moći i fotografirati sa zmijama.
 
U subotu u 17 sati očekuje se izbor za Glavnu Njušku Westgatea. Vlasnici pasa mogu prijaviti svojeg psa bez obzira na pasminu, ima li rodovnicu ili ne. Zatim će sa svojim psom prošetati crvenim tepihom te će ih žiri pogledati, pomaziti i dati im kolačić. Na kraju se biraju tri najzgodnija psa, koje očekuju vrijedne nagrade.
 
Kao zvijezda cijelog sajma naravno, udomljavanje je pasa i mačaka. Prošle godine tako ih je udomljeno pedesetak, tako da se ove godine očekuje još veći broj sretnih udomljenja. Tim povodom u nedjelju u 16 sati će se održati revija pasa koji traže svoj dom pa se pozivaju svi dobri ljudi, koji razmišljaju o psu ili mački, da dođu i pomognu jednoj maloj dušici. Uz bogat program i veliki izbor različitih stvari, hrane, pribora, kozmetike, krevetića za vaše ljubimce te sajamske popuste, vjerujemo kako ćete se odlično provesti.
 
Vaši ljubimci su dobrodošli!
 
Više o svemu možete pronaći na www.sajamljubimaca.eu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.