Četiri štenca, Ksemba i njena omiljena igračka te preslatki Ari traže dom

Foto: Facebook

IMA li ljepšeg načina da započnete novu godinu nego da pomognete drugom biću? Hrvatski azili i skloništa puni su životinja koje jedva čekaju pružiti ljubav nekome. Zašto ne biste uljepšali i svoju i njihovu svakodnevicu?

U nastavku donosimo nekoliko mezimaca iz skloništa diljem Hrvatske koji traže svoje ljude.

Ksemba u novi dom dolazi sa svojom omiljenom igračkom

Ksemba svoje ljude čeka u osječkom azilu sa svojom omiljenom igračkom, magarcem Medom. Dom traže zajedno jer su nerazdvojni. Možda biste baš vi uživali u igri sa Ksembom i Medom? Razmislite. :)

Ajd sad, ko ima najslađe zubiće na svijetu i tu sijedu dlaku koja glumi obrvu i koju nedam da iščupaju nego joj ko...

Objavljuje Azil Osijek-volonteriNedjelja, 8. siječnja 2023.

Štenci u Osijeku

Uz Ksembu, u osječkom azilu svoje ljude čekaju i preslatki štenci koji su pronađeni u jednom mjestu pokraj Vinkovaca. Četiri curice imaju tri mjeseca i veoma su mazne i dobro se slažu sa svima. Možda bi jedna od njih baš vama mogla uljepšati život.

e ljudi, kakvu ću ja sad vama priču ispričati... Prije par dana zove me poznanica, s kojom inače oko azila često...

Objavljuje Azil Osijek-volonteriSubota, 7. siječnja 2023.

Ari u Dumovcu čeka ljubav

Ari je križanac u tipu ovčara. Za dva će mjeseca navršiti godinu dana. Udomljen je kao štene, no budući da ga je njegov udomitelj držao na lancu i loše se ponašao prema njemu, Arija su smjestili u Dumovec.

Iako je iza njega trauma, ostao je dobar prema ljudima i lijepo se slaže sa psima. Da nešto u njegovu životu nije bilo dobro, otkrivaju njegova blaga nervoza i želja za bijegom. Traži se dobar i strpljiv čovjek koji će mu pokazati da nisu svi ljudi isti. Ako ga želite udomiti, javite nam se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Ari je križanac u tipu ovčara. Za dva će mjeseca navršiti godinu dana. Udomljen je kao štene, no budući da ga je njegov...

Objavljuje Azil DumovecSubota, 7. siječnja 2023.