Čovjek je slučajno "oteo" susjedovu mačku misleći da je njegova

Foto: Facebook

MAČKE su bića koja često ne mare za stvari koje se događaju oko njih. Često su tihe i potpuno udubljene u svoj mačkasti svijet. Zbog toga, zamijeniti mačku sa susjedovom koja je izgledom identična vašoj i nije toliko čudna stvar. Ili ipak jest?

Ovaj je čovjek u svoj dom primio gosta, a nije to ni primijetio. Susjedina mačka postala je njegov ljubimac nekoliko dana. Iako su izgledom identične, njihovo ponašanje potpuno je različito i to ga jako zbunjivalo. Maca se ponašala čudno pa ju je odveo veterinaru koji joj je prepisao lijekove za mačju anksioznost. Da stvar bude još gora, njegova susjeda ima mačka, a on mačku.

No on nije ni to primijetio. Dok je njezin mačak bio kod njega, pokucala mu je na vrata i pitala ga je li slučajno vidio njezina ljubimica. On joj je odgovorio kako je jedina životinja koju ima u stanu njegova mačka.

Cijela ova stvar završila je tako što je njegova maca ušetala u stan i potpuno ga zbunila. Mačka je vratio susjedi, uz ispriku i objašnjenje. Napomenuo joj je da se njezinom ljubimcu nije dogodilo ništa loše dok je bio kod njega te da se dobro odmorio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.