Čuda postoje, a ova slijepa kujica je pravi dokaz da uvijek postoji nada

Helping Animals

LEJA je kujica zlatnog retrivera koju je neki monstrum ostavio na ulici jer mu nije više služila. Naime, Leja je slijepa. Pronašli su je djelatnici Azila Prijatelji Čakovec i smjestili je na sigurno.

Znali su da su šanse male da joj pronađu dom, no nikada se nisu prestali nadati. Leja je u azilu provela pet mjeseci i za to vrijeme je pokazala svoj divni i nježni karakter koji ih je sve osvojio. Kujica tužnog pogleda, plaha, ali vrlo mazna, slomila je srce i volontera projekta Helping Animals, koji su je fotkali kako bi joj boljim fotkama pomogli da pronađe novi dom.

Do Lejine priče smo došli zahvaljujući kampanji Čarli - moj najbolji prijatelj i suradnji divnih ljudi s velikim srcima. 

No Leja je pronašla dom i prije nego što su njene nove fotke izašle jer tko god ju je upoznao, mogao je vidjeti njeno veliko srce i nježan karakter. Leja je dokaz da čuda postoje i, nakon pet mjeseci provedenih u azilu, pronašla je svoju novu obitelj i siguran i topao dom.

Pronašla je ljude koji su je prihvatili iako ima pet godina i iako je slijepa. Leji želimo dug i sretan život pun ljubavi, no moramo napomenuti da postoji jako puno pasa u azilima i skloništima kojima samo treba pružiti priliku da vam pokažu koliko su divni.

Iako na slikama mogu izgledati svakako, jednom kada upoznate psa s velikim srcem zaboravit ćete na sve probleme, zaboravit ćete na želju da udomite štene i poželjet ćete pružiti priliku nekome psu koji možda i nije toliko lijep na fotkama, nekome psu koji ima nekih problema. Vjerujte nam, zauzvrat ćete dobiti bezuvjetnu ljubav i zahvalnost te najboljeg i odanog prijatelja dokle god je živ.

Stoga, napravite si uslugu i posjetite lokalno sklonište jer možda baš tamo negdje postoji neka simpatična njuška koja će vam osvojiti srce kao što je i Leja osvojila srca svoje nove obitelji. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.