Curica silom htjela maziti mačića pa je mama maca pokazala tko je glavni

Screenshot: Rumble

IAKO je ideja o odrastanju sa životinjama dobra, moramo biti svjesni činjenice da se mala djeca još uvijek ne znaju ponašati prema njima kako treba. To je proces traje i baš zbog toga je dobar za djecu. Kroz taj proces djeca uče dijeliti, biti nježni, brinuti se i uče voljeti. Ova malena djevojčica nasilu je htjela maziti mačića kojem njezini dodiri tog trenutka nisu odgovarali.

Njegova je majka odlučila riješiti stvar na svoj način. Uzela je svoje dijete iz ruku djevojčice i odnijela ga na sigurno. Djevojčica za ovo nije kriva i sigurni smo da su je njezini roditelji naučili kako se vladati prema ljubimcima.

Mnogima je slatko gledati malu djecu koja se igraju sa životinjama, no često će takva djeca povlačiti ljubimce za rep i krzno, a to njima nije nimalo ugodno. Baš zbog toga potrebno je djecu od malena učiti pravilnom ponašanju. Iako je djevojčica zaplakala nakon što je mama mačka uzela svoje dijete, te suze nisu trajale dugo jer su joj stariji objasnili sve potrebno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.