Da nije snimio, nitko mu ne bi vjerovao da ga je promatrala ova životinjica

Foto: Facebook, Wiki

Prošlog tjedna, John McIntyre odlučio je svratiti u omiljeni restoran brze hrane u Coloradu. Nakon što je uzeo svoju večeru i udobno se smjestio, nije se mogao riješiti nelagodnog osjećaja, činilo mu se da ga netko promatra. Nekoliko minuta kasnije, shvatio je da je u pravu. No ono što ga je promatralo, dolazilo je u čudnom obliku.

Nije to bio čovjek, nije to bilo ni znatiželjno dijete, bila je to malena životinjica s velikim očima. John je sve to snimio, a sigurni smo da mu mnogi ne bi vjerovali da nisu vidjeli tu snimku. Nakon što je obavijestio radnike o posjetitelju koji je virio iz aparata za sok, restoran se zatvorio, a nitko od radnika nije htio dati izjavu za medije.

No John i njegov otac shvatili su da je životinja koja se nalazila u aparatu sjevernoamerička prstenorepa mačka, koja spada u porodicu rakuna. Životinja je kasnije uočena na parkiralištu obližnje autokuće. Na sreću, radnici su pozvali društvo za zaštitu životinja, a životinja je vraćena u svoje prirodno stanište. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.