Doberman prima injekcije inzulina kao pravi šampion

Foto: TikTok

IAKO boluje od dijabetesa, ovaj doberman se nosi sa svojim stanjem kao pravi šampion. Vlasnica psa objavila je video u kojem je pokazala kako reagira na injekcije inzulina, a ljudi su prilično impresionirani.

"Želite li vidjeti kako moj veliki dečko uzima inzulin", pita ona u videu mašući injekcijom pred psom koji mirno sjedi. Zatim ga nježno hvata i pita je li spreman. Potom mu ubrizgava inzulin, a pas je cijelo vrijeme miran. 

@smurfnoette

Watch me give my Doberman hus insulin ....

♬ original sound - Smurf

Nakon što je video postao viralan, mnogi su upitali vlasnicu kako je uopće psu dijagnosticiran dijabetes i koji su simptomi.

"On se godinama nije pomokrio u kući, a onda se to počelo događati. Nazvala sam tatu, on je sugerirao da bi mogla biti riječ o dijabetesu pa sam ga naručila kod veterinara", ispričala je. 

Odahnula je što je to učinila jer je razina šećera u krvi psa bila blizu 700, a normalna razina glukoze je od 80 do 250. 700 je opasno visoko i može dovesti do ozbiljnih posljedica.

@smurfnoette Reply to @mlle.krissy ♬ Time (Bonus Track) - Timaal Bradford

Srećom, pas je dijagnozu dobio na vrijeme i uz dijetu i injekcije inzulina uspio smršavjeti i dobiti energiju. Više nema problema s mokrenjem i nije pretjerano žedan.