Dobri materijali kojima biste trebali ispuniti pseći krevet

Foto: 123 rf

NAKON raznih avantura tijekom dana, vaš ljubimac zaslužuje kvalitetno mjesto za odmor.

Pseći krevetić trebao bi biti što kvalitetniji, jer kako za ljude, tako je kvalitetan san važan i za pse. Nekoliko materijala posebno je dobro za njegovu unutrašnjost.
 
1. Pjena
 
Pjena je jeftina i trajne te podržava težinu vašeg ljubimca. Memorijska pjena posebno je dobra za starije pse, koji imaju artritis, jer pjena pogoduje njihovim zglobovima i kostima. Također, ona se brzo vraća u svoj položaj, što je znak 

2. Stara odjeća
 
Velike su šanse da ste svog ljubimca već nekoliko puta uhvatili kako drijema na vašoj odjeći ili dekama, koje nose vaš miris. Takvi materijali bit će odlični i za njegov krevet, a vas neće koštati baš ništa.
 
3. Cedrovina
 
Ne samo da cedrovine ugodno miriši, već i odbija nepoželjne kukce. Ispunite krevet njome te ju koristite sve dok ona više neće mirisati svježe. Tada ju samo zamijenite novom.
 
4. Pamuk
 
Pamuk se svrstava u skupinu materijala koje bi trebalo izbjegavati. On je čest izbor za punjenje psećih kreveta, ali nije dobro. Tijekom vremena, on može lako izgubiti svoj oblik pa je bolje uzeti neki izdržljiviji materijal.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.