Dođite na Cvjetni trg, fotkajte se s poznatima i podržite činčile!

 Foto: Prijatelji životinja

PRIJATELJI životinja pozivaju vas u subotu 16. 4. od 11 h na ''Fotkaonu'' koja će se održati na zagrebačkome Cvjetnom trgu.

"Zaustavite trenutak s poznatima i maskotom Činči u fotokabini ''Photo Booth'', poručuju Prijatelji životinja u priopćenju za medije u kojem objašnjavaju kako će građani imati priliku fotografirati se s poznatim osobama poput Luke Nižetića, Bojana Jambrošića, Dalibora Petka, Dine Jelušića, Ibrice Jusića, Lee Dekleve i mnogih drugih.

Nakon fotografiranja zainteresirani će istoga trenutka, izravno iz kabine Photo Bootha fotografije moći učitati na Facebook, Twitter i e-mail, a kao uspomenu za podršku kampanji dobit će i printanu fotografiju.



U Hrvatskoj je još od 2007. godine donesena zabrana uzgoja životinja za krzno, koju je podržalo više od 73 posto građana. Takvu značajnu odluku donijele su države kao što su: Ujedinjeno Kraljevstvo, Austrija, Slovenija, Makedonija, Srbija i BiH, a mnoge države idu prema zabrani. Umjesto vraćanja unatrag, ova izmjena Zakona može se iskoristiti za poboljšanje zakonskih odredbi, poput uvođenja zabrane ubijanja pasa u skloništima.



Svi zainteresirani kampanji "Činčile su zakon" mogu se pridružiti i potpisivanjem peticije na www.prijatelji-zivotinja.hr te promjenom profilne fotografije na Facebooku putem aplikacije Twibbon preko koje je na ovaj način dosad kampanju podržalo stotine ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.