Dok su prelazili cestu, sve patkice su pale u odvod

Screnshot

DOK su prelazili cestu hodajući iza mame patke, kao poslušni pačići nisu se nadali da će se ovo dogoditi. Naime, kako su jako mali, tako su svi propali kroz odvod na cesti. Zabrinuta mama patka hodala je oko odvoda i nije znala kako da im pomogne, zvala je u pomoć, no činilo se da pomoći nema.

Pačići su plakali iz odvoda i situacija je postala kritična. Na svu sreću, postoje ljudi koji su obratili pažnju na njen poziv u pomoć pa su prišli kako bi vidjeli o čemu se radi. Brzo su shvatili da su joj bebe zapele u odvodu te su podigli teški metal i izvukli pačiće na sigurno. Zabrinuta i uplašena mama patka sve je pozorno pratila.

Pačiće su privremeno stavili u kavez i odlučili ih odnijeti malo dalje na sigurno. Patka ih je užurbanim korakom pratila jer joj nije bilo jasno što se događa. Kada su došli do obližnjeg jezera, sve su ih pustili i ponovno ujedinili s voljenom mamom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.