Doveli psiće na igranje pa ih našli skrivene, pogledajte što su radili

123RF

KADA je Emily Buchenberger prvi put dovela svog psića u pseću igraonicu, nije imala pojma što će se dogoditi. Za vrijeme boravka u igraonici psi starosti od osam godina do osamnaest mjeseci trčkaraju okolo, igraju se, love i uživaju na sve moguće načine. Većina njih iskorištava vrijeme bez udice ne stojeći na jednom mjestu.

No Emily kaže kako je njezina retriverica Billie odlučila to vrijeme iskoristiti malo drugačije. Ona i dva druga štenca retrivera odvojila su se od cijele ekipe te se skrila ispod plastičnih mostova. Kada su njihovi vlasnici maknuli mostove, shvatili su da se njihovi psići drže za ruke. Položili su šapice jedne preko druge i tim činom raznježili su sve prisutne.

"U igraonici je bilo još petnaest štenaca, nitko nije mogao vjerovati da su se svi mali retriveri odvojili i odlučili igrati na svoj način", rekla je Emily. Nedugo nakon što su ih vlasnici otkrili, psići su se izdvojili i opet napravili isto. Očito je da se među njima rodilo pravo prijateljstvo. Pogledajte kako je to izgledalo u videu koji slijedi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.