Dvije starije mačke vraćene su u sklonište. Njihov odnos topi i najtvrđa srca

Screeenshot: TikTok

JEDAN ljubimac je divan, ali dva su još bolja, zar ne? Nažalost, sudbina dva nerazdvojna mačka u skloništu FurKids Midtown Atlanta u Georgiji bila je teška. Ovaj stariji par mačaka nedavno je ostavljen u skloništu, a sada se zaposlenici nadaju da će netko vidjeti njihovu priču i pružiti im novi dom.

Ove su mačke možda starije, ali još uvijek imaju puno ljubavi koju mogu pružiti. U videu koji je sklonište podijelilo, prikazani su osmogodišnja Isabelle i desetogodišnji Schumacher kako se maze jedno uz drugo. Ostavljeni su u skloništu nakon što je njihov prijašnji vlasnik "postao previše alergičan da bi ih zadržao".

Tužno je vidjeti kako se bore s prilagodbom novom životu. Isabelle je bila malo sramežljiva u skloništu, pa se drži blizu svoga brata.

Ako su vam Isabelle i Schumacher osvojili srce, znajte da su zaista nerazdvojni. Niti jedna životinja ne zaslužuje provesti svoje posljednje godine u skloništu. Ovi divni mačji seniori zaslužuju svu ljubav svijeta!

@atlmotherofkittens Isabelle and Schumacher are the sweetest bonded pair of seniors that nobody wants to adopt… 💔 They deserve the best home. If you’re interested in meeting and adopting them, please apply online at furkids.org #atl #adoptdontshop #cats #cattok #cute #animalrescue #catlover #catsoftiktok #atlanta #sad #furkids #furkidsatlanta #kitty #adoptme #adoption #kittens ♬ what was i made for - happierthanever <3
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.