Horoskopski znak otkriva koju pasminu psa biste trebali nabaviti

Foto: Pexels

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

HOROSKOPSKI znak otkriva puno o nama: gdje bismo trebali živjeti, u čemu smo talentirani i koji nam posao odgovara. Horoskopski znak otkriva čak i s kojom smo pasminom psa najkompatibilniji. Rotvajler ili koker španijel? Evo kojeg biste psa trebali nabaviti temeljem svog horoskopskog znaka.

Ovan: border koli

Ovan je prirodno strastven, hrabar, motiviran i spontan. Idealno se slaže s border kolijem, agilnom, uravnoteženom i inteligentnom pasminom.

Bik: shar-pei

Bik ima reputaciju najtvrdoglavijeg znaka. Riječ je o osobama koje traže sigurnost, stabilnost i odanost, a idealnog suputnika mogli bi upoznati u shar-peiju. Ovi psi su snažni, veličanstveni i štite svoje voljene, a neophodni su im rani trening i socijalizacija.

Blizanci: bostonski terijer

Blizanci su vrlo prilagodljivi, svestrani i inteligentni. Bostonski terijer je mala, živahna pasmina, poznata po prijateljskom pristupu. Nevjerojatno su orijentirani na ljude, znatiželjni i povremeno nestašni, baš poput Blizanaca s kojima će se super slagati.

Rak: američki pit bul terijer

Rakovi su često neshvaćeni. Vrlo su emotivni, odani, intuitivni i brižni. Unatoč svojoj reputaciji nekontroliranih i nasilnih pasa, američki pit bul terijeri zapravo su zabavni, nježni i strpljivi. Pravi su izbor za osobe u znaku Raka.

Lav: zlatni retriver

Lav očekuje da se svijet okreće oko njega. Riječ je o osobi koja voli biti u centru pažnje, a njena osobnost odlično se slaže s inteligentnim i razigranim zlatnim retriverom koji uvijek nastoji ugoditi poslušnošću svom vlasniku.

Djevica: pudl

Djevica voli normalnu i savršeno isplaniranu rutinu, a u nju se uklapaju inteligente pudle. 

Vaga: retriver

Vage su majstori u suosjećanju i uvijek razmišljaju unaprijed. Vrlo su pošteni i pouzdani, a savršeno se slažu s labradorima, druželjubivom pasminom koja nije sklona sukobima i voli svakoga koga upozna. 

Škorpion: rotvajler

Škorpioni se doimaju kao zastrašujuće i promišljene osobe. Jednom kad ih upoznate, shvaćate da su zapravo vrlo odani onima koje vole. Slični su im rotvajleri, psi opasnog izgleda, ali razigrane osobnosti. 

Strijelac: australski ovčar

Strijelac je živahan, istraživač, avanturist i optimist. Srodnu dušu naći će u australskom ovčaru, psu koji se može nositi s puno toga, a poseban je po svojim plavim očima.

Jarac: njemački ovčar

Jarčevi se vode tradicijom, disciplinom i autoritetom pa će im najbolji životni suputnik biti njemački ovčar. Ovaj pas je marljiv, intuitivan i pomalo zastrašujuć, ali ujedno predan i pouzdan.

Vodenjak: hrt

Vodenjake vode socijalna pravda, humanitarizam i prijateljstvo. Potrebni su im četveronožni prijatelji koji će se uklopiti u njihove revolucionarne ideje i neovisnu osobnost. To su hrtovi, psi posebnog izgleda, poznati po brzini, kao i neovisnoj i plemenitoj naravi.

Ribe: koker španijel

Ribe je teško razumjeti, ali nije svaka pasmina izazov za njihovu dušu, vođenu dubokim osjećajima. Suputnika mogu pronaći u koker španijelu, umiljatom i empatičnom psu koji će nastojati usrećiti svog vlasnika.