Htjeli su uspavati 18 godina starog psa uz objašnjenje da je glup

Foto: Facebook

IMATI 18 godina jednog psa i riješiti ga se na ovaj način vrlo je žalosno. Ova pas je ostavljen jer je, kako su njegovi vlasnici rekli veterinarima, glup. Zbog starosti i nemoćnosti - psić je postao pomalo nespretan i radio je stvari koje prije nije. No to nikako nije značilo da je ta životinja glupa. Osoblje u veterinarskoj stanici nije moglo učiniti tako nešto.

Oni su se odmah zaljubili u ovog umiljatog psića i odlučili su (prije svega) napraviti nekoliko testova pa potom donijeti odluku o uspavljivanju. Pas je imao trule zube, artritis i sljepoću, no unatoč tomu, bio je dovoljno zdrav da nastavi svoj život. Veterinari su nazvali lokalnu udrugu koja se bavi ovakvim psima i znali su da ga daju u sigurne ruke.

Ravnateljica udruge odlučila je odnijeti psića u svoj dom jer je ipak prestar za život na mjestu prepunom životinja. Odmah se zaljubila u ovu predivnu životinju. Kaže da je svake večeri spavala u njezinom naručju i da je prava maza. Bila su potrebna samo četiri dana i ovaj je pas pronašao stalan dom. U njegovom novom domu još je nekoliko starijih pasa, a njegova nova vlasnica svoj je život posvetila spašavanju upravo ovakvih životinja - starih i nemoćnih.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.