Ismijavao je male pse, a onda mu je život spasila jedna čivava

Foto: bigguylittlesworldsanctuary

I VELIKI opasni dečki kriju u sebi dušu koju je, zapravo, lako taknuti, raznježiti i rasplakati. Bitno je samo doticati u pravom trenutku. Pravi trenutak je često jedini način da se dođe do nekog cilja jer ako kreneš u trenutku koji nije pravi, cilj bi ti se mogao promijeniti. Ovo je priča o čeličnom čovjeku koji je pokazao da ima meko srce. Bobby Humphreys oduvijek je volio životinje, osobito pse, no oko sebe imao je samo one opasne i velike. To je išlo uz njegov imidž. Volio je teretanu, utege i mišiće. Više od svega volio je svoju ženu, a kada ga je ona ostavila 2016. godine, nakon 17 godina braka, sve se srušilo.

Bio je usamljen i neizmjerno tužan te se okrenuo alkoholu. Jedna njegova prijateljica zamolila ga je da joj sačuva kujicu imena Lady, a on je to nevoljko prihvatio jer je znao sve priče o toj maloj čivavi. Ona je nerijetko grizla ljude, nije dopuštala da je bilo tko dira i bila je agresivna prema mnogo ljudi. Zbog toga bi bila u transporteru kada nije bilo njezine vlasnice i kada bi bila na čuvanju. No Bobby ju nije htio gledati takvu zatočenu te ju je pustio, nije ga bilo briga hoće li ga ugristi. Lady mu je odmah prišla, dala mu pusice i mazila se.

Tih nekoliko dana čuvanja promijenilo je Bobbyju život. Shvatio je da nije toliko loša osoba koliko je mislio da je, odlučio je prestati piti i počeo je raditi sve one stvari koje su ga prije veselile. Kada se bližio dan rastanka, odlučio je udomiti čivavu kojoj je trebao dom. No nije stao na jednom psu.

Shvatio je da ljudi prodaju svoje ljubimce putem oglasa za jako male novce bez razmišljanja gdje će završiti i kako će živjeti. Mnogi od njih završe u krivim rukama i žive u groznim uvjetima. Od 2016. godine Bobby spašava takve pse i sada je njegov dom jedan mali azil prepun malenih dušica koje žive najljepšim mogućim životom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.