Izbacila šogora s vjenčanja jer je doveo psa: "Nije poštovao naše želje"

Ilustracija: Shutterstock (Na fotografiji nije pas iz teksta)

JEDNA djevojka upitala je korisnike Reddita za mišljenje je li bila bezobrazna kada je svog šogora izbacila s vjenčanja jer je poveo svog psa.

"Ja i moj muž smo se vjenčali prije tjedan dana. Nije sve išlo onako kako smo planirali. Razlog je bio moj 21-godišnji šogor. On je najmlađi u obitelji i izuzetno razmažen", započela je.

"Ima njemačkog ovčara, stvarno velikog psa kojeg obožava i vodi posvuda. Moram reći da je njegov pas vrlo aktivan i prilično velik.

Htio je da pozovemo i njegovog psa na vjenčanje. Njegova mama mi je to rekla. Odgovorila sam joj da ne može dovesti svog psa, a ona se ponašala zbunjeno pitajući zašto. Zatim je rekla da Jack i njegov pas uvijek zajedno posjećuju događaje. Inzistirali smo da psi nisu dopušteni i to je izazvalo neke nesuglasice, ali smo mislili da smo ih riješili."

"Unatoč tome, Jack se pojavio na vjenčanju sa psom. Njegov pas je trčao okolo i sve uništavao. Izazivao je buku i stvarao nelagodu među gostima. Zamolila sam ga da ode. Nastavio se svađati sa mnom, ali onda je uzeo svog psa i otišao.

Njegova majka je bila jako uznemirena i rekla je da sam pretjerala. Jack je postupio protivno našim željama, ali ipak sam ja kriva što sam ga izbacila umjesto da pronađem rješenje", zaključila je.

Većina komentatora na Redditu stala je u obranu mladenke.

"Od početka si mu dala do znanja da pas nije dobrodošao i nije te poslušao. Greška je njegova."

"Što je s ljudima koji pokušavaju monopolizirati nečije vjenčanje i onda okriviti mladence?" upitao je drugi.