Izgubljena papiga vozača kamiona "zamolila" za pomoć

Foto: Brandon Muir

U OVAKVE priče teško je povjerovati! Priznaje to i njezin glavni akter, Brandon Muir iz kanadskog Boltona prepričavajući što mu se dogodilo krajem prošle godine.

Što se konkretno dogodilo piše Goodnewsnetwork.org. Otvorivši prozor na kamionu ovaj kanadski vozač primijetio je da se na rubu istog nalazi papagaj. Ubrzo je ušao i u kabinu, a nakon što je on zatvorio prozor papagaj je skočio na volan, kao da mu želi reći da krenu dalje.

Shvativši da se radi o pitomoj ptici koja se vjerojatno izgubila nazvao je policiju koja ga je preusmjerila na društvo za zaštitu životinja s kojim se dogovorio da će im dostaviti pticu.

U međuvremenu je sve javio supruzi koja se također uključila u akciju spašavanja i na Facebooku pronašla njezine vlasnike. 

Krivac za bijeg zelene ptičice stare tri godine koja se odaziva na ime Baby najmlađi je član obitelji Dedonato koji je u trenutku dok je papigica bila izvan kaveza otvorio vrata, što je ista iskoristila za malu avanturu.

Srećom po nju, na pravom mjestu u pravo vrijeme naišla je na ljubitelja životinja koji ju je odlučio spasiti. Tko zna kako bi ova priča završila da je umjesto na njega naletjela na nekog drugog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.