Jack Russellica Pixie ima posebni talent za otkrivanje duhova

Foto: Screenshot Youtube

VRIJEME je da vas upoznamo s Pixie, malim psom na velikom zadatku.

Jack Russel terijer pripada Peggy Schmidt iz Pennsylvanije, čiji je posao otkrivanje paranormalnih aktivnosti, odnosno duhova.
 
Peggie, a samim time i Pixie, pripadaju istraživačkom timu Ghost Tour of America te one idu okolo te pričaju istinite priče o svojim uzbudljivim doživljajima. Njihove ture se odvijaju po najukletijim dijelovima Pennsylvanije, točnije u Pickering Creek Innu, mjestu za koje se vjeruje da je upravo jedno takvo.
 
Direktor Pickering Creek Inna, Phil Maniscalco, opisuje kako se Inn gradio 1830. godine te je bilo mnogo prijavljenih slučajeva viđenja duhova. Pa kako Peggy može reći da je njezin pas otkrio neke nepozvane goste?
 
Pixie je u mogućnosti otkriti paranormalne aktivnosti , kada se iznenada zaustavi i počne njuškati zrak, a zatim nastavi lajati, dok joj uši stoje uspravno, a tijelo joj je ukočeno. U nekim slučajevima, ona će se početi ponašati vrlo uznemireno, ako osjeti stvari nevidljive ljudskom oku.
 
Peggy vjeruje da ova vrsta terijera ima naprednija osjetila, koja izvorno koriste za lov na lisice, iako Pixie više preferira duhove, očito.
 
Ako mislite da se nešto neobično događa u vašoj okolini, znate koju pasminu trebate nabaviti.
 
Pogledajte kratku priču o ovom neobičnom psu.