Kada je bio štene, obožavali su ga. Sada je star i više ga ne žele

Volonteri

ČOKSI je pas koji sada ima oko 8 godina. Njegov životni prostor je bio samo desetak metara i jedna uska staza. Zbog manjka kretanja, pas je počeo bježati te su ga stavili na lanac.

On je pas dobre naravi, privržen i zahvalan za svaki trenutak pažnje. Nikada nije bio bolestan i slaže se dobro s drugim psima. Njegov život je bio takav da je odlazio u samostalne šetnje jer se nitko nije imao vremena baviti s njime.

Nikada nije imao svoju igračku. Kao štene im je svima bio sladak, a sada ga više ne žele. Volonteri projekta Helping Animals su dobili dojavu da ga vlasnici žele uspavati jer ga nitko tako starog ne želi, no vlasnica jednog hotela je ponudila da ga smjesti privremeno.

Njoj nitko za njega ne plaća, niti ga itko dolazi šetati osim nje. Čoksi je dobio donaciju hrane od jedne divne gospođe, no ono što jedan ovako divan pas u tipu ptičara treba je svoje ljude koji će ga voljeti bez obzira na godine i koji će mu pomoći da se osjeća kao dio obitelji.

Za Čoksija je svaka pomoć dobro došla i svi koji žele pomoći na bilo koji način mogu se javiti na Facebook profil Helping Animals ili na e-mail helping.any.animals@gmail.com. Čoksiju treba sve, a ponajviše novi privremeni smještaj ili još bolje topli dom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.