Keanu Reeves obožava pse, a ovaj intervju je dao okružen slatkim štencima

Screenshot

KEANU Reeves, poznati glumac i glavni junak filma John Wick 3 - Parabellum, pozvan je kako bi odgovorio na par pitanja koje su mu postavili fanovi. Ono što je posebno u ovom intervju je to da je čitavo vrijeme bio okružen preslatkim štencima iz lokalnog skloništa koji su mu povremeno odvlačili pažnju, ali na poseban način.

Svatko tko voli životinje bio bi ometen slatkim dlakavcima, no Keanu je još jednom pokazao koliko voli životinje. Čak je u jednom trenutku dok je odgovarao na pitanja morao smiriti dva štenca radi pregrube igre. Keanu je to odradio kao da je to dio intervjua, a vjerujemo da je i uživao čitavo vrijeme te da mu je ovakav intervju jedan od dražih u životu.

Štenci su veselo trčkarali oko njega, igrali se, a jedan mu je čak i pokušao pojesti vezice cipela, no njega to nije nimalo smetalo.

Zvijezda filma John Wick (i mnogih drugih filmova) je skroman čovjek koji se uživi u svoje uloge, no vrlo je prizemljen i ovim putem je apelirao na sve ljude da posjete lokalna skloništa i udome životinje. Morate priznati da je Keanu Reeves stvarno odličan glumac i veliki čovjek s još većim srcem. Svaka čast. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.