Klepetan je star i bolestan. Boje se da se više neće vratiti

Screenshot

IAKO je kada se Klepetan 19. ožujka vratio svojoj Malenoj u Brodskom Varošu sve zvučalo kao nastavak prekrasne ljubavne priče, izgleda da ona neće završiti dobro. Posljednjih dana iz Slavonije dolaze samo loše vijesti.

Sin umirovljenog domara škole koji se brine o Malenoj je na svom Facebook profilu objavio kako misli da se to ipak nije vratio Klepetan jer se ta roda drugačije ponaša. Ptica je došla jesti i onda ga opet nije bilo dva dana. Malena je frustrirana uništila gnijezdo i jaja.

Umirovljeni domar pak tvrdi da se ipak radi o Klepetanu, no da je star i bolestan. No iako njegov sin smatra da se ne radi o Klepetanu, Stjepan je uvjeren da je to on jer kad je došao zagrlio ga je kao što to inače radi.

Smatra da je Klepetan jako bolestan i star te da je ugiba. Prema svemu sudeći, 19. ožujka se zaista vratio Klepetan, a onda je otišao.

Nitko ne može sa sigurnošću reći je li živ ili nije, no domar smatra da je Klepetan zajedno s Malenom obavio svoj posao i da je priroda napravila svoje. Malena je do sada othranila 66 ptića, a posljednja jaja su se većinom smrznula, a dva koja su ostala su ispala mućak.

Stjepan je zabrinut za Malenu, a mi se nadamo da će ipak sve biti dobro. 

Pogledajte kako je njihova ljubav izgledala prije nepune dvije godine: 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.