UDOMI UZ INDEX, PODRŽAT ĆE TE PET CENTAR

Lipanj je mjesec udomljavanja maca: Pomozimo ovim ljepotanima pronaći dom

Foto: Prava šapa

LIPANJ je mjesec posvećen udomljavanju mačaka. Ako već neko vrijeme razmišljate o tome da maca postane novi član vaše obitelji, možda je sada pravo vrijeme za to.

Udomljavanjem mačke dobivate najboljeg prijatelja, a vjerojatno joj i spašavate život.

Mačke su odlični kućni ljubimci, a istraživanja su pokazala da su vlasnici kućnih ljubimaca zdraviji i sretniji od onih koji ih nemaju, no nemojte zaboraviti da je mačka i velika odgovornost.

Ako ste ipak sigurni da je vrijeme da u vaš dom uđe malo ili malo veće krzneno klupko, pravi je trenutak da upoznate mace koje traže dom.

To su preslatki Giovanni, o kojem ćemo danas pisati, te mačići Iggy i Mandica, koje ćemo vam predstaviti za nekoliko dana.

Giovannija su pronašli i spasili članovi udruge Prava šapa koja djeluje na području Zagreba već pet godina. Jedinstveni Giovanni sada je u potrazi za toplim domom u koji će donijeti puno radosti i ljubavi.

Giovanni je presladak, mazan mačak mirnije naravi. Uživa u igri i maženju, a to će vam otkriti tako što zbilja puno prede. Tolerira i druge mačke, ali ipak bi idealan dom za njega bio onaj u kojem će biti jedini ljubimac.

Ima oko četiri godine, tretiran je protiv unutarnjih i vanjskih parazita. Cijepljen je protiv zaraznih bolesti i protiv bjesnoće. Također je mikročipiran i kastriran. 

Ako vjerujete da ste vi Giovannijevi ljudi, Index.hr i Pet centar vas pozivaju da se javite Pravoj šapi i pružite mu dom i obitelj.

Pet centar će podržati Giovannija i njegove nove vlasnike bogatim poklon paketom u kojem se nalazi sve što vam je potrebno za život s ovim divnim i druželjubivim mačkom. Index i Pet centar žele pomoći napuštenim životinjama da pronađu novi dom i obitelj jer one to zaista zaslužuju.

Ako želite da Giovanni postane novi član vaše obitelji, javite se na Facebook stranicu Prava šapa ili na e-mail: prava.sapa@gmail.com.