Mačak Taylor Swift je zvijezda naslovnice časopisa Time

Časopis Time proglasio je pjevačicu Taylor Swift osobom godine. Pjevačica je dala intervju za časopis, a pažnju javnosti ukrao je njezin mačak Benjamin Button. Bijelo-smeđi ragdoll mačak s hipnotizirajućim plavim očima opušteno leži oko Taylorina vrata na naslovnici Timea.

"Taylor je dovela Benjamina na snimanje fotografije za osobu godine časopisa Time. Ovo je apsolutno najbolja naslovnica ikad", rekla je Jessica Golich na TikToku.

@jessicagolich #greenscreen Lmao this is WHY we stan this woman ❤️🫶😂 #taylorswifttimepersonoftheyear #timepersonoftheyeartaylorswift #swiftok #swiftiesoftiktok #swifties4ever #swiftiesforever #taylorswiftnews ♬ Shake It Off (Taylor's Version) - Taylor Swift

Sudeći prema komentarima, ljudi se slažu.

"Jesmo li sigurni da je Taylor osoba godine ili je ona samo ovdje kako bi reklamirala Benjamina kao prvu životinju koja će biti osoba godine?" pitala je osoba u komentaru.

Benjamina smo prvi put upoznali na Instagramu 2019. godine, kada je Taylor podijelila dvije fotografije malog ragdoll mačića. Osim Benjamina Buttona, vlasnica je i dva škotska folda, kojima je dala imena Meredith Gray i Olivia Benson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.