Mačka koja drži vlasnika za ruku dok gleda Sluškinjinu priču topi srca

Screenshot: TikTok

MAČKA koja drži vlasnika za ruku dok gledaju televiziju rastopila je srca mnogih. Simpatična snimka podijeljena je na TikToku i prikazuje mačku koja drži vlasnika za ruku dok gledaju Sluškinjinu priču.

"Gledanje Sluškinjine priče je obiteljska aktivnost", stoji u opisu videa.

@4pets2artists1home Watching #handmaidstale is a family activity. #miniminthecat truly believes he is his #catdad ‘s significant other and I am just staff. #cat #catsoftiktok #cattok #dadsandcats #favoritehuman #pettok #hulu #handmaidstaletiktok ♬ original sound - Sarah Ruby Keene

Mogu li mačke doista vidjeti što je na TV-u? Prema Hill Pets, odgovor je da. Navodno mačke mogu vidjeti što je na ekranu, ali ne mogu razumjeti što se događa. Privlače ih boje i pokreti, ali nemaju sposobnost rasuđivanja slika i zvukova u kompleksnije misli. Zbog strukture svojih očiju, mačke će vjerojatnije sudjelovati u programima koji sadrže kombinaciju crvene, plave i zelene boje ili prikazuju objekte koji se brzo kreću. To je odlika mnogih crtića pa ne čudi što mačke najviše uživaju u praćenju dječjih programa.