Mačka s invaliditetom oduševila internet preslatkim hodom kojim je išla po hranu

Screenshot: Reddit

MAČKA rođena s neurološkim defektom rastopila je srca internetskih korisnika preslatkim hodom kojim je pokušala doći do svoje vlasnice kako bi joj dala hranu.

Riječ je o mačiću imena Tipsy, koji zbog invaliditeta uzrokovanog hipoplazijom malog mozga (CH) ima problem s održavanjem ravnoteže, piše Daily Star.

Vlasnica je uz video koji je objavila na Redditu pojasnila njegovo stanje.

"Dio mozga koji kontrolira ravnotežu kod Tipsyja je premali, ali mu ne uzrokuje nikakvu bol", napisala je.

For those of you who loved watching Tipsys purr yesterday, here’s a Tipsy run for wet food! We aren’t actually being mean, it strengthens her muscles to make her run around! from r/aww

U videu se može vidjeti kako Tipsy i njegova sestrica Polly čekaju hranu u kuhinji, a tada se pojave vlasnica i vlasnik, koji su ih natjerali da prijeđu cijelu prostoriju kako bi dobil hranu.

Dok Polly u sekundi prijeđe kuhinju, Tipsy daje sve od sebe kako bi je sustigao i krupnim koracima pokušava doći do cilja.

U jednom trenutku je počeo mijaukati, kao da moli sestru da ga pričeka, a zatim je skočio i pao na zemlju u želji da se odmori. Ipak, kada je shvatio koliko je blizu uživanju u hrani, ustao je i potrčao prema vlasniku.

Ljudi na internetu pisali su da ih je video raznježio i da im je ukrao srce.

"Tako slatka maca. Zapanjena sam koliko su životinje izdržljive", priznala je jedna komentatorica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.