Mala uplašena životinja je pronašla najbolji mogući prijevoz

Screenshot

KATO je Puli, mađarski ovčar koji nije ni sanjao da će odjednom postati majka malom uplašenom stvorenju. U Australiji u gradu Melbourneu, Sally i Jon Watkinson su pronašli bebu oposuma koja se smjestila u dlaci njihovog ljubimca.

Maleni oposum je bio uplašen i vjerojatno je pronašao utjehu u dlaci ovog psa. Psi i oposumi se inače ne slažu najbolje, no Kato ih je sve iznenadio svojom mirnom reakcijom na malog slijepog putnika.

Uz Kata, ovaj par ima još jednog psa Huga koji isto nije obraćao pažnju na bebu oposuma, a nije čak ni počeo lajati. Kontaktirali su odmah centar za divlje životinje i uputili se prema njima kako bi oposuma pregledao veterinar.

Ostao je na promatranju jednu noć, a zatim su ga premjestili u centar za divlje životinje. Radi se o mladoj i zdravoj ženki oposuma koja je zapravo svima uljepšala dan svojim načinom prijevoza.

Iz lokalne organizacije za zaštitu životinja su zamolili građane da obrate pažnju i ako vide mamu oposuma da im jave kako bi mogli ujediniti ponovo malu obitelj. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.