Malena Frida traži dom, njezine tužne oči dirnut će i one hladnog srca

Foto:Facebook/Sigurna kućica

PRESLATKA Frida štićenica je udruge Sigurna kućica i traži dom. Malena kujica ima svega dva mjeseca i nikada nije imala dom. Pomozimo joj da pronađe obitelj kako bi od malena znala što znači imati obitelj i ljubav. 

"Frida još uvijek čeka dom. Tri male sestrice su još uvijek bez ikoga svog. Jedna od njih je Frida. Preslatka njuškica danas je opet pozirala, no s tugom u očima jer srce osjeća da je samo, da je nevoljeno od nekoga tko bi mogao biti obitelj, a zagrljaja nema ili su rijetki. Kao i posjetitelji u tjednu. 

A ona čeka, šapicama dodiruje nekoga koga nema, u nadi da će dozvati ljubav u svoj mali život napuštene njuškice. Frida je malo štene i ljepotica, ali još nije dobila ni jedan upit, a ista jaknica koja joj je bila velika kad se prvi put slikala joj je sad taman. Boks joj krade najljepše i najnježnije dane", stoji u opisu objave na Facebook stranici udruge. 

Malena Frida je cijepljena i čipirana, ima tek dva mjeseca i čeka da netko odluči dati joj priliku da pokaže koliko može voljeti. Svi zainteresirani za njezino udomljenje neka se jave udruzi Sigurna kućica.