Miffy, Hlapić i Lady traže svoje zauvijek ljude

Foto: Facebook/ Sklonište za životinje Sisak

SKLONIŠTA diljem Hrvatske su puna nezbrinutih životinja koje traže svoje zauvijek ljude i topao dom. Ako tražite kućnog ljubimca, a u stanju ste pružiti mu ljubav, potporu i dobre uvjete za život i razvoj, razmislite o udomljavanju neke od ovih slatkih njuškica, koje još uvijek čekaju svoj dom. 

Edi 

Edi je godinu dana stari križanac newfoundlandskog psa, pišu iz Azila Dumovec u Zagrebu. Velik je i jak, ali se dobro slaže s ljudima i drugim psima. Potrebna mu je dodatna socijalizacija, zbog čega bi bilo idealno da ga udomi netko tko već ima iskustva s newfoundlandskim psima. Ako ste zainteresirani za udomljavanje Edija, možete se javiti na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Lady

Lady je prekrasna kunica stara 6 mjeseci. Nalazi se u Zagrebu, a ako joj želite pružiti dom, možete se javiti u inbox Udruge Mrkvica, na Facebooku. 

Hlapić 

Hlapić iza sebe ima tragičnu prošlost - kao mačić je, skupa s braćom i sestrama, bačen u šumu. Već je godinu dana u udruzi Prava šapa i traži svoj zauvijek dom. Rođen je oko 20.4.2022. On je pitom, umiljat, zaigran i prilično aktivan mačak. Voli se igrati s igračkama, ali i s drugim mačkama.

Tretiran je protiv parazita, cijepljen na zarazne bolesti i bjesnoću, čipiran i kastriran, a udomljuje se isključivo u stan, bez mogućnosti izlaska van, ili kuću u sigurnoj okolini, na području Zagreba i okolice. Ako ste zainteresirani za udomljavanje Hlapića, možete se javiti udruzi Prava šapa, putem emaila na adresu prava.sapa@gmail.com, ili putem inboxa na Facebook stranici udruge. 

Miffy

Miffy je dama u godinama, a dolazi iz Petrinje. Stara je 13 godina i nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Ako joj želite pružiti dom, možete se javiti putem telefona, na broj 044/527-717, putem emaila, na adresu skloniste.sisak@gmail.com, ili putem inboxa na Facebook stranici skloništa. 

Naya i Tily

Naya i Tily imaju samo sedam mjeseci, a trenutno se o njima brine Udruga Fido iz Medulina. U Medulin su došle iz Slavonije, a njihov život je imao grozan početak - prethodni vlasnik im je prerezao repove. Zbog životnih iskustava, i jedna i druga su prilično plahe i nesigurne, ali ne treba im puno da se povežu s novim ljudima. Prijateljski su nastrojene i prema ljudima i prema psima.

Više informacija o udomljavanju ovih preslatkih curica možete dobiti putem inboxa na Facebook stranici udruge. 

Kai

Kai je bebač star dva mjeseca a teži oko 2 kilograma. Pretpostavlja se da je pas u tipu pudlice i da će izrasti u psa težine između pet i deset kg. Očišćen je od parazita i jednom je cijepljen protiv zaraznih bolesti. Aktivan je, voli lajati i spreman je za udomljavanje. Ako ste zainteresirani za Kaija, možete se javiti u inbox Facebook stranice Šibenske šape.