Muškarac spasio paraliziranog mačka, a onda se dogodilo čudo

Screenshot: TikTok

DAVID Loop, vlasnik udruge za napuštene mačke Sierra Pacific Furbabies iz Kalifornije, nedavno je na svom TikTok profilu podijelio nevjerojatno putovanje mačka Desmonda. Desmond je ostao paraliziran nakon što mu je netko pogodio kralježnicu zračnom puškom. Loop je pronašao Desmonda i odveo ga veterinaru, koji je rekao da Desmond više nikada neće moći hodati. 

No, Loop nije htio odustati od napuštenog mačka i uložio je puno vremena i truda u njegovu fizikalnu terapiju kako bi mu omogućio da ponovno hoda. Njegov trud se isplatio jer je Desmond napokon prohodao. Iako je napredak vidljiv, ispred Desmonda je dug put do oporavka. 

@davidloop65 Desmond’s Journey… from paralyzed to walking again. @stefanie.lynn00 #davidloop65 #fyp #catdad #catdaddy #cattok #catsoftiktok #catmom #catlover #cat ♬ original sound - David Loop

Korisnici TikToka su se zgrozili kada su vidjeli u kakvom je stanju bio Desmond prije nego što ga je pronašao Loop. "Nevjerojatno je kako ljudi mogu biti okrutni", napisao je jedan od korisnika. Ostali su pohvalili Loopa i njegov trud te su Desmondu poželjeli brz oporavak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.