"Neće njemu nitko reći gdje će spavati": Pas u azilu izabrao neobično mjesto za odmor

Foto: Facebook

OSJEČKI azil objavio je smiješan video jednog psa koji je odabrao neobično mjesto za spavanje. Psa su našli u prostoriji koja služi za oporavak životinja, a tamo se usput nalazi i mala kuhinja za pripremu hrane. 

Pas je izašao iz svog boksa i smjestio se ispod sudopera. U toj je prostoriji bio jer se oporavljao od operacije.

"Kod nas kerovaca svuda i na najnevjerojatnijim mjestima, a gdje god dođeš i gdje god pogledaš, netko te pogleda mašući repom  pa tako i Ivo, naša kasnonoćna intervencija. A kako je to išlo? Kasno uvečer našoj Ivani je pred auto izletio pas, stala je i pokušala ga uhvatiti. Pas je imao drukčije planove pa ju je istrčavao jedno pola sata, 45 minuta i tek onda je uletio sam u auto, na vozačevo mjesto", započeli su objavu ispod snimke.

kod nas kerovaca svuda :D :D i na najnevjerojatnijim mjestima, a gdje god dođeš i gdje god pogledaš, netko te pogleda mašući repom :) pa tako i Ivo <3 naša kasnonoćna intervencija :) a kako je to išlo? kasno uveče našoj Ivani je pred auto izletio pas, stala je i pokušala ga uhvatiti. pas je imao drukčije planove pa ju je istrčavao jedno pola sata, 45 minuta :) i tek onda je uletio sam u auto, na vozačevo mjesto :) onda ga Ivana nije mogla maknuti od tamo, nije dao da ga dira :) pa su u pomoć priskočile još dvije kolegice i uz pomoć i hrabrost, Ivan je maknut sa mjesta koje si je namijenio ;) i dovežen u Azil :D idući dan morao je kod veterinara jer šepa. ispostavilo se da mu je divlji ječam ušo duboko u nogu pa je morao biti i operiran :( svašta je prošao ovih par dana, a oporavlja se odlično :) i kao što vidite, i dalje sam odlučuje gdje će boraviti ;) neće njemu nitko reći gdje će spavati :D

Objavljuje Azil Osijek-volonteri u Utorak, 14. lipnja 2022.

"Onda ga Ivana nije mogla maknuti od tamo, nije dao da ga dira pa su u pomoć priskočile još dvije kolegice i uz pomoć i hrabrost, Ivan je maknut s mjesta koje si je namijenio i dovezen u Azil. Idući dan morao je kod veterinara jer šepa. Ispostavilo se da mu je divlji ječam ušao duboko u nogu pa je morao biti i operiran", napisali su.

"Svašta je prošao ovih par dana, a oporavlja se odlično i kao što vidite, i dalje sam odlučuje gdje će boraviti. Neće njemu nitko reći gdje će spavati", dodali su.