Netko je ispred azila macu ostavio s porukom koja je rasplakala tisuće

Foto: Effingham County Animal Shelter and Control

BRIGA o životinjama nije igra, a ako svojoj životinji više ne možete pružiti ono što joj treba, najbolje je pronaći drugog vlasnika koji će to moći. Ponekad životinje ljudima postanu teret i oni ih najčešće ostave na ulici ili daleko od ljudi, no nekada teške životne situacije dovedu vlasnike do toga da se o svojim ljubimcima više jednostavno ne mogu brinuti.

Upravo to se dogodilo djevojčici iz naše priče. Ona je svoju macu Violet nevoljko ostavila. Nije ju htjela napustiti na ulici, nego ju je ostavila ispred azila, a na njezinoj ogrlici pronašli su tužnu poruku.

"Zbogom, Violet. Mislim da je to ime odabralo tebe. Voljela bih da te mogu zadržati. Zbogom, Violet, nadam se da ćeš dospjeti u dobre ruke. Dragi novi vlasniče, budi dobar prema njoj. Ja sam joj dala ime. Hvala ti. S ljubavlju, Lacey", stajalo je u pismu koje je rastužilo tisuće ljudi.

No jednu ženu posebno. Cindy Murray nazvala je supruga čim je ugledala fotografije i pismo ostavljeno uz Violet. Istog su dana otišli po nju i ona sada ima topao dom i ljude koji su se u nju zaljubili istog trena. Cindy kaže kako namjerava snimiti video i nada se da će njezine riječi doći do djevojčice koja je morala napustiti svoju ljubimicu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.