Netko je ovog psa udario tako jako da su ga sati dijelili od smrti

Screenshot: YouTube

VOLONTERI udruge Hope For Paws dobili su poziv od zabrinutih građana koji su ih zamolili da dođu po psa koji se nije micao s mjesta. Odbijao je i hranu i vodu, a to im je bio jasan znak da s njim nešto nije u redu.

Kada su došli, po izrazu lica psa vidjeli su da se događa nešto gadno. Jadničak se nije nimalo opirao kada su mu stavili ogrlicu te je surađivao kada je trebalo ući u boks.

Na sebi nije imao niti jednu ranu, no kada su ga doktori pregledali putem ultrazvuka, ustanovili su da ima unutrašnje krvarenje. Netko ga je udario toliko jako da mu se rasprsnula slezena te je zadobio teže ozljede jetre. Da su došli samo nekoliko sati kasnije, jadni pas bi uginuo.

Ozljede nisu posljedica udarca automobila, jer maleni nije ništa slomio. Ovo je očiti primjer ljudske zvijeri na djelu. Netko ga je tukao dok se maleni nije mogao pomaknuti s mjesta. Na sreću, još uvijek postoje ljudi kojima je stalo i koji svoje slobodno vrijeme svakodnevno daruju potrebitim životinjama.

Psić, kojeg su volonteri nazvali Antonio, oporavio se zahvaljujući dobrim ljudima i doktorima koji su ga operirali. Antonio je vrlo brzo pronašao stalan dom i sada će konačno imati život kakav svaki pas zaslužuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.