Nevjerojatne transformacije pasa spašenih s ulice ostavile su ljude bez teksta

Foto: Wahl and Greater Good Charities

NEVJEROJATNE transformacije pasa koji su spašeni s ulice oduševile su javnost. Fotografije su objavljene kao dio američkog natječaja za najveću transformaciju psa, a konkurencija je ove godine bila velika.

Natječaj je osmišljen kako bi pokazao što sve čovjek može napraviti za ljubimce uz samo malo ljubavi i strpljenja, a pobjednik kao nagradu osvaja iznos od čak 5000 dolara (32.000 kuna).

Ove godine se u finalu našlo šest pasa, a pobjednikom je proglašen pas Scruffy, koji je pronađen pored ceste u Virginiji, potpuno prljav i onemoćao.

Stafordica Florence imala je samo šest mjeseci kada su je zaposlenici azila pronašli u teškom stanju, a evo kako izgleda danas.

Kad je Patterson stigao u azil, imao je slomljenu čeljust, ali dobri ljudi uskoro su mu pomogli da se oporavi te je danas sretan pas.

Preslatka Barbie jedva je mogla išta vidjeti ispod svog čupavog krzna, kada su je volonteri spasili s ulice, ali danas izgleda sasvim drugačije.

Buddy je uz pomoć novih vlasnika postao uredan i njegovan pas. Njegovom bijelom krznu danas bi rijetko tko odolio. Međutim, kada je tek došao u azil, izgledao je zapušteno i tužno. Nasreću, to se ubrzo promijenilo.

Toko je godinama trpio zlostavljanje, a kada je konačno spašen, izgledao  je zapušteno. Nakon što ga je udomila nova obitelj, život mu se skroz promijenio, baš kao i njegov izgled.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.