Obitelj na vratima doma ima urnebesno upozorenje zbog svog lukavog mačka

Screenshot: Facebook

HUBERT je mačak koji je doživio tešku sudbinu. Vlasnici su ga nakon osam godina napustili. Odlučili su ga ostaviti u azilu, a njega je sve to užasno zbunilo i rastužilo. No njegova tuga nije trajala dugo. Jedna ga je obitelj odlučila udomiti i pružiti mu ljubav, njegu i krov nad glavom. Huber je u njihovu obitelj došao težak čak 14 kilograma, no to ne znači da je bio prikovan za kauč.

On obožava lutati i bježi iz svog novog doma svaki put kada uhvati priliku. Njegovi vlasnici nisu dobro pazili i nisu imali pojma da je pobjegao sve dok ga nisu vidjeli na drugoj strani ulice. Pitate se kako mačak od 14 kilograma može pobjeći neopaženo? Ne znaju ni njegovi vlasnici. No znaju da mačak Hubert pomno prati korak svih ukućana i njihovih gostiju. Zbog toga su morali ostaviti upozorenje na ulaznim vratima za sve one koji još nisu upoznali Huberta.

"Molimo vas, ne puštajte mačka van, što god vam rekao. Mačak je lažljivac, nije mu dozvoljeno lunjati ulicama", stoji na papiru zalijepljenom na njihovim vratima. To slatko upozorenje nasmijalo je ljude iz cijeloga svijeta, ali i sve koji se nađu pred Hubertovim vratima. Neki su dostavljači čak kucali na njihova vrata kako bi im rekli da ih je upozorenje nasmijalo i popravilo im dan. Sigurni smo da će mačak Hubert i natpis na vratima nasmijati i vas. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.