Obitelj odselila i ostavila psa samog. Spašen je nakon tjedan dana

Screenshot: Facebook

JEDNA je obitelj odselila i iza sebe ostavila psa u kući samog.

"Opet su neki ljudi odselili i zaboravili povesti svog člana obitelji", napisali su djelatnici skloništa za životinje Stray Rescue of St. Louis na svom Facebook profilu uz video spašavanja psa.

Once more, some people moved away and forgot one of their family members. He was so scared at first, and then he turned into the sweetest angel in the world. Donna always takes her time so they aren't scared and it really pays off. WE ARE FULL, we need you! Please come see us today to foster a dog so we can rescue more. This dog has lived here for a week all by himself! 2320 Pine Street Strayrescue.org 314-771-6121

Objavljuje Stray Rescue of St. Louis u Utorak, 12. srpnja 2022.

"Prvo se preplašio, a onda se pretvorio u najslađeg anđela na svijetu", prepričali su spašavanje u objavi te otkrili: "Ovaj pas živi ovdje tjedan dana sasvim sam!"

Pas, kojeg su nazvali Freon, uspio je preživjeti zahvaljujući zdjelici s hranom koju je netko ostavio. No nije imao vode. 

U naknadnoj objavili djelatnici skloništa su otkrili da ga je pronašao vlasnik kuće, a kojeg obitelj nije obavijestila da je ostavila psa samog nakon što su iselili.

"Nevjerojatno je pun ljubavi i sladak. Sjajan je u autu i voli avanture", opisali su ga djelatnici skloništa za životinje.