Objavljena nova fotka kraljičinog omiljenog ponija: "I dalje će biti voljen..."

Foto: Facebook

PALAČA je objavila novu fotografiju kraljičinog ponija, Emme.

"Emma je odala počast Njenom Veličanstvu tijekom svečane povorke u Windsoru u ponedjeljak 19. rujna, uoči službe u kapeli sv. Georgea", napisali su na profilima kraljevske obitelji uz fotografiju veličanstvenog konja.

A new photograph is released today of Her Majesty Queen Elizabeth’s fell pony, Emma. Emma paid tribute to Her Majesty...

Objavljuje The Royal FamilySubota, 8. listopada 2022.

"Posljednjih petnaest godina kraljica Elizabeta je u slobodno vrijeme redovito jahala Emmu oko dvorca Windsor. Emma će i dalje biti voljena i zbrinuta u Royal Mewsu u Windsoru i redovito će vježbati sa svojim malim, posvećenim timom", objavili su.

Podsjećamo, Emma je pratila pogrebnu povorku svoje vlasnice, a fotografije su tad raznježile mnoge.

Kraljica je obožavala konje

Kraljevska kanadska konjička policija kraljici je poklonila osam konja u periodu od 1969. godine. Četiri od tih osam konja, George, Elizabeth, Darby i Sir John, i dalje su živi te su bili u povorci s kraljičinim lijesom.

Kraljica je cijeli život obožavala konje, kao i pse. Prvog konja dobila je kada je imala četiri godine. Jahala je i posjedovala stotine konja tijekom svoje vladavine. Kraljičin glavni konjušar Terry Pendry rekao je prije dvije godine da je Emma jedan od najdražih kraljičinih konja. Emma je također sudjelovala u proslavi kraljičina platinastog jubileja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.