Ovaj čopor pasa ima jednog neobičnog člana, video je hit

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka Sadie Eversole je na svom profilu podijelila snimku prekrasnog prijateljstva njenih pasa i rakuna Rocketa. Na snimci možemo vidjeti kako se Rocket posebno dobro slaže sa štencima njemačkog ovčara. Eversole je u opisu videa otkrila da je ovo snimka posljednjeg dana kada se Rocket imao priliku igrati sa štencima, prije nego što su otišli u nove domove. 

@sadieeversole1 When you know nothing different and think your part of the gang. Last day Rocket got to play with his puppy friends before they left for their new home #eversolefunnyfarm #racoonsoftictok #beautifulfriendship #dogsoftiktok #rockettheraccoon @beckywallin67 @beckywallin67 @Sadie Eversole @Sadie Eversole ♬ original sound - Sadie Eversole

"Da imam priliku vidjeti nešto ovakvo uživo, to bi mi bio vrhunac godine", "Taj rakun sigurno obožava svoje društvo za igru", "Kada bi se barem ljudi mogli ovako dobro slagati", "Živiš u Disneyjevom filmu", "Svi izgledaju tako sretno", samo su neki od komentara na video koji je pregledan više od dva milijuna puta.