Ovaj papagaj poludi od sreće kada vidi da njegov vlasnik dolazi doma

Screenshot: YouTube

KAKADUI su jedne od popularnijih papiga u svijetu. Vrlo se lako pripitome, inteligentne su i odlični su imitatori. Uz malo posvećenosti vlasnika, mogu naučiti ponavljati velik broj riječi, pa čak i složene rečenice. Obožavaju biti u centru pozornosti i nevjerojatno su društvene. Svaki vlasnik kakadua reći će vam da je to ljubimac s kojim je zabava zagarantirana.

Pogledajte samo kakadua Onnija iz naše priče. Onni ima dvije godine i iako je u njegovom svijetu to znak da je još uvijek beba, on je u te dvije godine naučio puno toga. No njegovo ponavljanje riječi nije jedino što oduševljava ljude iz cijeloga svijeta. Onni je poseban po tome što svakoga dana vlasnika dočeka na isti način.

Kada vidi da autom prilazi domu, on potpuno poludi od sreće. Mnogi ljudi složili su se s tim da je jednostavno nevjerojatno vidjeti pticu koja s tolikom dozom veselja čeka svog vlasnika. Vidjeti to kod psa normalno je, no uvijek nas iznova razveseli. Vidjeti to kod ptice, velika je novost koja će vas, sigurni smo, nasmijati te vam uljepšati dan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.