Ove čudne osobine mačaka poznate su svim mačkoljupcima

Foto: Unsplash

Prvo što trebate naučiti, ako već niste, činjenica je da vi nikako ne odabirete mačku, nego ona odabere vas. Ulaskom mace u vaš život vaša će se kamera na mobitelu češće koristiti.

Često će vam se činiti da vaša mačka namjerno postane nefotogenična kada uzmete kameru u ruke. Mijenjaju raspoloženja poput žene u PMS-u - u jednom su trenutku prave dušice koje se samo žele maziti, a u sljedećem su pravi mali vragovi. Često će stati ispred vas i zbunjeno buljiti u vaše lice.

Kada odlučite čitati novine, raditi na laptopu ili računalu, vaša će se maca pobrinuti da to ne napravite. Zavlačenje u kutije, police, torbe i ostale skučene prostore postat će vam potpuno normalna pojava. WC papir im je često omiljena igračka.

Činit će vam se kao da je još jučer bila toliko mala da vam je stala na dlan i nikako vam neće biti jasno kako je odjednom tolika debeljuca. Iako je jela prije pet minuta, doći će vas žicati hranu jer - zašto biste samo vi jeli kada može i ona?! No koliko god čudne i (ponekad) neshvatljive bile - vi ćete ih i dalje obožavati. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.