Ovi neodoljivi psi prošli su i previše. Traže dom pun ljubavi, pogledajte ih

Foto: Facebook

AKO razmišljate o psu, ne morate trošiti novac na skupocjene pasmine. Hrvatska skloništa za životinje prepuna su pasa koji su u potrazi za domom. Kako hladne jesenske dane ne bi provodili bez ljubavi koju toliko zaslužuju, prošećite do sebi najbližeg azila i provjerite koji će krzneni prijatelj zarobiti vaše srce zauvijek.

Mala

Preslatko žensko štene prošloga tjedna pronađeno je u šumi u Markuševcu. Preuzeli su ga djelatnici Azila Dumovec i ustanovili da ima oko tri mjeseca. Dali su mu ime Mala, kažu da je draga i nježna, kao i da će izrasti u ljepoticu.

Mala je u potrazi za vlasnicima punima ljubavi, a ako mislite da biste je mogli udomiti, posjetite Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, čija su vrata za posjetitelje otvorena radnim danom od 11 do 13 i od 16 do 18 sati, kao i subotom od 10 do 14 sati te nedjeljom i praznicima od 10 do 12 sati.

Kenny

Udruga Šapica preuzela je mladog balkanskog goniča Kennyja. Iako je stigao na svijet tek u prosincu prošle godine, prošao je puno toga. Nađen je usred šume, mršav i gladan. Pretpostavlja se da je pobjegao svome vlasniku. Nije čipiran pa je bilo nemoguće otkriti kome pripada, ali njemu je to sreća jer je plah i boji se da će ga opet netko tući.

Kenny se polako otvorio i postao pravi veseljak, a nalazi se u Donjoj Bistri, nedaleko od Zaprešića. Više informacija možete dobiti na e-mail adresi sapica@sapica.hr.

Maru, Lulu i Pier

Ovaj zaigrani trojac ostavljen je u jednom selu nedaleko od Knina. Izgubljeni, izbezumljeni i očito otrgnuti od majke, završili su u Društvu za zaštitu životinja Rijeka.

Dobili su hranu i tablete protiv parazita, cijepljeni su protiv zaraznih bolesti. Vrlo su umiljati i mirni štenci, stari do četiri mjeseca. Pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta, a informacije o njima možete dobiti na broj 091 5188 154.