Ovo su najpopularnija imena za pse u 2020.

Foto: Instagram

IAKO se možda čini kao lagan zadatak, davanje imena psu ponekad može predstavljati pravi izazov. Vlasnici moraju pronaći ime koje će najbolje pristajati njihovom četveronožnom prijatelju, a inspiraciju za osmišljavanje imena crpe iz različitih izvora.

Svojim ljubimcima vlasnici često daju ime po svom omiljenom liku iz filmova, crtića ili serija te stoga ni ne čudi da su imena poput Loki i Simba među najpopularnijima u 2020, piše Metro.

Ova je godina tek na pola puta, ali neka imena za pse već su postala popularnija od drugih. Psi najviše dobivaju imena po junacima iz Marvelovih filmova i Disneyjevih crtića pa je tako vrlo popularno postalo i ime Elsa. Odmah nakon izlaska istoimenog crtića porasla je i popularnost imena Coco.

Sumrak saga je prije gotovo deset godina popularizirala ime Bella, ali čini se da ovo ime nije izgubilo na važnosti ni u 2020. godini.

Ime Charlie također je jako popularno, a rast njegove popularnosti pripisuje se i izlasku novog nastavka filma Charliejevi anđeli. Glumica Millie Bobby Brown, koja glumi u seriji Stranger Things, popularizirala je ime Millie, a neki vlasnici svojim su psima odlučili dati ime Cardi po istoimenoj reperici Cardi B.

Osim spomenutih imena, prema pisanju Metroa i Prudentpeta, u 2020. godini popularna su i ova imena za pse: Harley, Luke, Lady, Maggie, Daisy, Buddy, Max, Milo, Toby, Molly, Lola, Lucy, Luna i Max.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.