Panda Yuan Yuan proslavila 20. rođendan u zoološkom vrtu u Taipeiju

U GLAVNOM gradu Tajvana, Taipeiju, velika panda Yuan Yuan u petak je napunila 20 godina, a oduševljeni obožavatelji uputili su joj čestitke uživo i online, rekle su vlasti.

Zoološki vrt u petak je, već tradicionalno, pripremio kreativno osmišljenu i promišljeno napravljenu rođendansku tortu za ženku velike pande.

Na fotografijama koje je objavio zoološki vrt, Yuan Yuan viđena je kako uživa u svojoj posebnoj rođendanskoj torti koja je napravljena od ledene podloge, šećerne trske i njezinog omiljenog voća poput ananasa, kivija i grožđa. Rođendanska se zabava u petak također prenosila uživo putem društvenih medija.

 

Objavljuje Taipei Zoo 臺北市立動物園 u Četvrtak, 29. kolovoza 2024.

Yuan Yuan i mužjaka velike pande, Tuan Tuana, Kina je darovala Tajvanu 2008. godine kada su imali 4 godine. Yuan Yuan potom je okotila svoje prvo mladunče, ženku Yuan Zai, 2013. godine i drugo mladunče, također ženku, Yuan Bao, 2020. godine. Tuan Tuan je uginuo u studenom 2022. godine.

Slavljenica je vrlo popularna, kao i njezine dvije kćeri, zbog svog šarmantnog temperamenta i zgodnog izgleda, rekao je zoološki vrt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.