Pas oduševio svijet urnebesno lošim nastupom, mnoge je nasmijao do suza

Screenshot: YouTube

CRUFTS nazivaju najpoznatijim svjetskim događajem za pse. Radi se o najvećem showu za pse, koji se sastoji od nekoliko disciplina u kojima se oni natječu. Pa ćete tako ondje zateći pse koji se bore za titulu najboljeg u svojoj pasmini, a mješanci imaju svoju disciplinu. Osim ljepote ocjenjuje se i okretnost.

No nisu svi psi okretni, a Crufts je mislio i na njih pa postoji i disciplina za pse spašene iz azila, koji se ne natječu. Oni se, dakle, dođu malo pokazati i zabaviti, a pas Kratu, glavni lik ove priče, jedan je od njih. Iako je njih bilo puno, on se uspio istaknuti u masi. Iako na ovaj show dolazi godinama, još mu nije pošlo za šapom da razvali u svojoj disciplini.

Kada ga je vlasnica pustila da pokaže što zna, on je jurcao čas amo, čas tamo, ne poštujući pravila. To je oduševilo cijeli svijet, a njegov je video podijeljen na brojnim platformama i portalima.

Neki su mu ljudi u komentarima poručili da je on njihov uzor te da baš tako treba ići kroz život - voditi se svojim osjećajem i svojim pravilima te, prije svega, uživati i zabavljati se. Mi se slažemo s njima. Ovaj nas psić može naučiti puno toga. U nastavku pogledajte njegov urnebesni performans.  
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.