Pas pronašao snježnu špilju u kojoj obožava boraviti satima

Foto: Instagram

PAS Echo obožava snijeg od malih nogu.

"Budući da je samojed, Echo voli snijeg od prvog dana kad sam je dobila. Voli cijelu glavu zabiti u svježi snijeg i kopati rupe dovoljno velike da stane cijelo njezino tijelo", rekla je Jennifer Wang, njena vlasnica, za The Dodo.

Nedavno je Echo bila u šetnji s Jennifer i njenim rođakom kad su naišli na snježnu špilju. Echo se na prvi pogled špilja učinila pomalo strašna, no kad je shvatila da je sigurna, na kraju se potpuno uvukla u nju.

"Ona je jednostavno odlučila da je to njezin novi dom i odbila izaći! Na kraju je izašla, ali vrlo brzo se vratila unutra kao da želi reći: ‘Hej, dođi pogledati moj novi krevetić!’", kazala je Jennifer.

Na kraju su je uspjeli nagovoriti da izađe iz špilje, ali kad su nakon nekoliko dana ponovno naišli istim putem, Echo se "uselila" u špilju i ovaj je put bila odlučna da ostane unutra.

"Drugi put kad smo išli u šetnju, ulaz u špilju bio je gotovo u potpunosti prekriven snijegom, ali ona je točno znala gdje je špilja", rekla je Wang.

"Prokopala je blokadu i skliznula natrag u svoju špilju. Ovaj put bila je tamo prilično dugo, grickala snijeg i samo ležala i hladila se", ispričala je njena vlasnica.

"Kad smo odlučili nastaviti pješačiti, Echo nije bila zadovoljna tim. Nekoliko puta smo je zvali da izađe, ali tek kad smo izvukli njezinu vrećicu s poslasticama, napokon smo je uvjerili. Vjerujem da će se ponovno uvući u svoju špilju čim budemo hodali tim putem", zaključila je Jennifer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.