Pas se osvetio vlasnici jer ga nije povela sa sobom na odmor, video je hit

Screenshot: TikTok

SNIMKA koja prikazuje osvetu jednog psa postala je pravi hit na TikToku. Korisnica @lchevy6 je u viralnom videu otkrila da su ona i njena obitelj ostavili svog psa Otta kod kuće prije nego što su otišli na odmor, a s njim je tih tjedan dana provela dadilja.

Iako je Ottu bilo drago što je stekao novog prijatelja, i dalje je bio ljut na svoju obitelj jer ga nisu poveli sa sobom. Kako bi se osvetio, uništio je nekoliko parova cipela svoje vlasnice prije nego što ih je dadilja uspjela staviti na ormar. Njegova vlasnica je rekla da će ubuduće tražiti apartmane u kojima su dozvoljeni ljubimci.

@lchevy6 Otto loved having a special friend stay with him for the week but apparently was still pissed off at momma for leaving him. Couldnt destroy one pair, had to do one of each! Guess we have to find dog friendly rentals from now on 🤣#otto#notevenmad ♬ Oh No - Kreepa

Korisnici TikToka su u komentarima pisali da su doživljavali slične situacije sa svojim psima. "Kad smo udomili našeg psa, ostavili smo ga samoga u kući na par sati. Ušao je u košaru s rubljem i odgrizao po jednu naramenicu svakog grudnjaka", napisala je jedna korisnica.

Ostale korisnike je nasmijao Otto pa su se malo našalili u komentarima. "Shvatio je to osobno", "Znao je koje cipele najviše voliš", "Te cipele nisu u modi, samo ti je radio uslugu", "Nedostajala si mu", samo su neki od komentara.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.