Pas vidio malenu vlasnicu kako pleše pa ponovio njezine plesne korake

Screenshot: YouTube

DJECA i kućni ljubimci savršena su kombinacija, za što postoje brojni dokazi. Oni u većini slučajeva postanu najbolji prijatelji, koji se nikada ne razdvajaju. Jedni od drugih uče kako biti pravi prijatelj, kako se igrati, kako dijeliti, kako pojesti cijeli svoj obrok i kako voljeti.

Ako su ispunjeni svi preduvjeti za suživot djeteta i psa, stručnjaci kažu da ne treba sumnjati u ispravnost odluke o udomljavanju psa u dom u kojem stanuje i dijete. Djeca se u društvu pasa i u igrama sa psima brže razvijaju, intenzivnije napreduju i, u konačnici, sretnija su i ispunjenija u svakom pogledu.

Čak i bebe stare samo nekoliko mjeseci svoj pogled zaustavljaju upravo na psu. Već u dobi od pet mjeseci maleni s punom pažnjom prate pseće kretanje, mahanje repom, igru, valjanje i prevrtanje po podu i ostale pseće ludosti, što pridonosi razvoju dječje pažnje te kognitivnih i emocionalnih vještina.

Djevojčica iz videa sa svojim je psom nevjerojatno povezana iako je on tek štene. Ovoga su puta odlučili zaplesati prije spavanja kako bi izbacili višak energije iz sebe. Nevjerojatna je stvar što je njezin newfoundland počeo kopirati njezine plesne korake. Zamislite što će tek sve znati kada malo naraste. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.